Project-Fun 人生有個真正好朋友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Project-Fun 人生有個真正好朋友

Project Fun -- Try to joint to have Fun ! Ex-Project-FIT

首頁搜尋Latest images會員註冊登入

亞憤下台~

向下 
4 posters
發表人內容
Admin

文章總數 : 1163
注冊日期 : 2007-06-12

亞憤下台~ Empty
發表主題: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 1:25 pm

ivan:
做左會長呢個位都有年幾喇~ 其間發生左好多事~ 有開心,有唔開心. 開心既係識左好多朋友~ 學識左好多野~ 亦都有好多人教識左我好多野~ 至於唔開心既係咩事~ 梗係唔好再講啦~ 我唔知道我呢個所謂既會長做得好唔好, 稱唔稱職~ 可能而家車會得果咁小人~ 我有時都會係度諗, 係咪我既問題攪到車會咁衰弱~ 我曾經用過好多方法去攪好個車會, 但我做唔倒~ 但我好想同各位 member 講, 你地唔踴躍參與我地真係咩都做唔倒嫁~ 幫幫手, 幫幫下一任會長, 攪好車會!
係度我都想多謝一班同我共事咁耐既幹事: ricky, joe,ceci, tabo, ocean, samuel, 肥丁, jason,o靚妹, kenji, 龍仔(嫂). 車會既活動我都會參與嫁~ 我好希望每個月既夜茶我地唔係煩有冇人去~ 我地係煩太多車唔知去邊好~ 如果係咁我地幹事們煩都值得~

由即日起我會辭退會長, 我會繼續做幹事!
Admin

亞憤下台~ Empty
發表主題: 回復: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 1:32 pm

亞憤下台~ 20060910
cheers cheers
回頂端 向下
大輝
member
大輝

文章總數 : 31

亞憤下台~ Empty
發表主題: 回復: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 3:07 pm

cheers
回頂端 向下
CGODHL
member
CGODHL

文章總數 : 403
注冊日期 : 2007-06-11

亞憤下台~ Empty
發表主題: 回復: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 3:34 pm

下台?? WHY???? 好地地, 點解唔做到...................CLOSING DOWN
回頂端 向下
Admin

亞憤下台~ Empty
發表主題: 回復: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 3:36 pm

16 寫到:
ivan:
做左會長呢個位都有年幾喇~ 其間發生左好多事~ 有開心,有唔開心. 開心既係識左好多朋友~ 學識左好多野~ 亦都有好多人教識左我好多野~ 至於唔開心既係咩事~ 梗係唔好再講啦~ 我唔知道我呢個所謂既會長做得好唔好, 稱唔稱職~ 可能而家車會得果咁小人~ 我有時都會係度諗, 係咪我既問題攪到車會咁衰弱~ 我曾經用過好多方法去攪好個車會, 但我做唔倒~ 但我好想同各位 member 講, 你地唔踴躍參與我地真係咩都做唔倒嫁~ 幫幫手, 幫幫下一任會長, 攪好車會!
係度我都想多謝一班同我共事咁耐既幹事: ricky, joe,ceci, tabo, ocean, samuel, 肥丁, jason,o靚妹, kenji, 龍仔(嫂). 車會既活動我都會參與嫁~ 我好希望每個月既夜茶我地唔係煩有冇人去~ 我係煩冇錢入油~ 如果係咁我地幹事們煩都值得~

由即日起我會辭退會長, 我會繼續做幹事!
Admin

文章總數 : 43
注冊日期 : 2007-06-15

亞憤下台~ Empty
發表主題: 回復: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 4:18 pm

Sleep
回頂端 向下
Admin

亞憤下台~ Empty
發表主題: 回復: 亞憤下台~   亞憤下台~ I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 4:25 pm

唔知邊個做會長呢?kind子? elephant
回頂端 向下

亞憤下台~
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Project-Fun 人生有個真正好朋友 :: Project FUN 公告區 :: Your first forum-
前往: