Project-Fun 人生有個真正好朋友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Project-Fun 人生有個真正好朋友

Project Fun -- Try to joint to have Fun ! Ex-Project-FIT

首頁搜尋Latest images會員註冊登入

每公升 -$2.05

向下 
5 posters
發表人內容
Admin

文章總數 : 1163
注冊日期 : 2007-06-12

每公升 -$2.05 Empty
發表主題: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:04 pm

CRC被中石化全面收購, 由7月1 日至10日入油每公升 -$2.05.抵
香港島:
中國石油:
薄扶林 - 薄扶林加油站 薄扶林道80號 (蒲菲路巴士總站旁) 2819 3281
渣甸山 - 大坑加油站 渣甸山大坑道137號 (白建時道交界) 2805 7039

中國石化:
薄扶林 - 薄扶林道加油站 76 香港薄扶林道76號 (蒲飛路巴士總站傍) 2986 4311
中環 - 麥當勞道油站 香港島中區麥當勞道3A 號
金鐘 - 堅尼地道油站 香港島灣仔堅尼地道9J 號
灣仔 - 堅拿道西油站 香港堅拿道西(鵝頸橋底,時代廣場隔鄰)
裵魚涌 - 英皇道加油站 香港裵魚涌英皇道 (近北角官立小學) 2214 1432

華潤:
柴灣 - 柴灣加油站 香港柴灣創富路2號 (華潤 - 油庫旁)

協和
堅尼地城 - 域多利道加油站 香港西環域多利道 61號

九龍
中國石化:
旺角 - 太子道西加油站 九龍太子道西 (近帝京酒店)
九龍塘 - 窩打老道加油站 九龍窩打老道82B
九龍灣 - 九龍灣加油站 九龍灣宏展街 (國際展貿中心傍)

華潤:
九龍塘 - 畢架山加油站 九龍塘歌和老街地段6409號

新界:
中國石油:
將軍澳 - 將軍澳加油站 將軍澳寶康路110號 (茵怡花園對面)
荃灣 - 荃灣加油站 荃灣楊屋道171號 (橫龍街交界)

中國石化:
元朗 - 錦繡花園加油站 新界錦繡花園大道
大埔 - 新界大埔滘大埔道(鹿茵山莊附近)

華潤
青衣 - 青衣加油站 新界青衣島青衣路53-67號
沙田 - 小瀝源加油站 新界沙田小瀝源源安街12號
粉嶺 - 粉嶺南加油站 新界粉嶺一鳴道30號
粉領圍加油站 新界粉嶺新運道70號
屯門 - 黃金海岸加油站 新界屯門青山道(掃管笏段)38號
藍地加油站 新界屯門藍地福亨村道
元朗 - 八鄉加油站 新界元朗錦田路 (近八鄉警署、邱屋村及羅屋村中間)
屏山加油站 新界元朗屏山唐人新村道9號
壆圍加油站 新界元朗壆圍村139號
石崗加油站 新界元朗錦田路(石崗機楊近錦田診所)
天水圍加油站 新界元朗天水圍屏廈路123號

離島:
中國石油:
東涌 - 東涌加油站 大嶼山東涌松仁路3號 (裕東路交界) 2988 1809

中國石化:
東涌 - 東涌加油站 新界大嶼山東涌新市鎮喜東街 (近映灣園 1 期 賞濤軒) 2109 2971 cheers cheers
回頂端 向下
eddiewah
member

文章總數 : 25
注冊日期 : 2007-06-20

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:24 pm

今日入左,入滿550.00,實收46x.00,慳左8x.00
不過唔知D油好唔好用....
回頂端 向下
anson
member
anson

文章總數 : 90
注冊日期 : 2007-06-14

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:25 pm

D油有冇人用過,ok ma Very Happy
回頂端 向下
Admin

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:27 pm

至到10號ja~用1缸o米算lo,唔理好唔好啦 lol!
回頂端 向下
anson
member
anson

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:29 pm

16 寫到:
至到10號ja~用1缸o米算lo,唔理好唔好啦 lol!

咁又係,走去入番缸先 Very Happy
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

文章總數 : 688
注冊日期 : 2007-06-11

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:40 pm

由7月1 日至10日
咁我里排日日用車先 bounce

冇幾可

大家快D約出黎玩啦喂
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
回頂端 向下
http://projectfit.buygoo.net
Admin

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:43 pm

華弟 寫到:
由7月1 日至10日
咁我里排日日用車先 bounce

冇幾可

大家快D約出黎玩啦喂
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
我o岩o岩到缸底 afro
回頂端 向下
bearbear1122
member

文章總數 : 256

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周一 7月 02, 2007 11:56 pm

我岩岩打爆左,早知唔入住啦... Evil or Very Mad
回頂端 向下
Admin

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周二 7月 03, 2007 12:04 am

bearbear1122 寫到:
我岩岩打爆左,早知唔入住啦... Evil or Very Mad
albino 呢輪忙嗎?
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

文章總數 : 688
注冊日期 : 2007-06-11

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周二 7月 10, 2007 1:46 pm

大家記得去入中石化呀
LAST DAY Very Happy Very Happy Very Happy
回頂端 向下
http://projectfit.buygoo.net
member

文章總數 : 256

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周二 7月 10, 2007 8:09 pm

16 寫到:
bearbear1122 寫到:
albino 呢輪忙嗎?
hehe...呢輪無咁忙lu... lol!
回頂端 向下
anson
member
anson

發表主題: 回復: 每公升 -$2.05   每公升 -$2.05 I_icon_minitime周三 7月 11, 2007 12:24 am

平時一缸行550-580
crc行得370 pale
回頂端 向下

每公升 -$2.05
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Project-Fun 人生有個真正好朋友 :: Project FUN 公告區 :: Your first forum-
前往: