Project-Fun 人生有個真正好朋友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Project-Fun 人生有個真正好朋友

Project Fun -- Try to joint to have Fun ! Ex-Project-FIT

首頁搜尋Latest images會員註冊登入

尋人啟示

向下 
+7
豪豬~
啊米
ERIC
anson
華弟
大輝
fit_36
11 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
華弟
Admin
華弟

文章總數 : 688
注冊日期 : 2007-06-11

尋人啟示 - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 尋人啟示   尋人啟示 - 頁 2 I_icon_minitime周六 6月 30, 2007 12:18 pm

整o左5千幾銀
其實可吾可以cliam保險呢!
是付你買三保定全保同Loading幾多
我之前架車自己抄左loading$6000
整左六萬(正廠)
全保記著有里個好處 Razz
回頂端 向下
http://projectfit.buygoo.net
anson
member
anson

文章總數 : 90
注冊日期 : 2007-06-14

發表主題: 回復: 尋人啟示   尋人啟示 - 頁 2 I_icon_minitime周六 6月 30, 2007 10:58 pm

豪豬~ 寫到:
anson 寫到:

又唔早出聲,我有個師父超平,還原手工好好,仲要係屯門
不過都祝你早日康復,好返早日出黎食糖水 Smile

我架車整好o左喇,o係藍地整,有識人,整完冇撞過一樣,不過上星期o係爛地停車場又比人撞一撞,又整o左5千幾銀......
仲要係冇人睇到,冇得追究,慘......

邊個停車場,等我下次................................唔去 Cool
回頂端 向下
豪豬~
member
豪豬~

文章總數 : 16
年齡 : 43

發表主題: 回復: 尋人啟示   尋人啟示 - 頁 2 I_icon_minitime周二 7月 03, 2007 2:15 pm

華弟 寫到:
整o左5千幾銀
其實可吾可以cliam保險呢!
是付你買三保定全保同Loading幾多
我之前架車自己抄左loading$6000
整左六萬(正廠)
全保記著有里個好處 Razz

大獲o個次有人賠,今次自己比啦,loading都好似$5000......
回頂端 向下
http://space.sitelala.com/u/DennisMa
豪豬~
member
豪豬~

文章總數 : 16
年齡 : 43

發表主題: 回復: 尋人啟示   尋人啟示 - 頁 2 I_icon_minitime周二 7月 03, 2007 2:16 pm

anson 寫到:
豪豬~ 寫到:
anson 寫到:

又唔早出聲,我有個師父超平,還原手工好好,仲要係屯門
不過都祝你早日康復,好返早日出黎食糖水 Smile

我架車整好o左喇,o係藍地整,有識人,整完冇撞過一樣,不過上星期o係爛地停車場又比人撞一撞,又整o左5千幾銀......
仲要係冇人睇到,冇得追究,慘......

邊個停車場,等我下次................................唔去 Cool

德士古道o個度,消防員意外對住o個度,我以後都唔會再泊 Evil or Very Mad
回頂端 向下
http://space.sitelala.com/u/DennisMa
LLWAI
member

文章總數 : 97

發表主題: 回復: 尋人啟示   尋人啟示 - 頁 2 I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 11:26 am

我上星期發現到佢嫁車!
係我個friend車到噴油
回頂端 向下
ERIC
member
ERIC

文章總數 : 10
年齡 : 41

發表主題: 回復: 尋人啟示   尋人啟示 - 頁 2 I_icon_minitime周六 7月 14, 2007 7:09 pm

LLWAI 寫到:
我上星期發現到佢嫁車!
係我個friend車到噴油

架車反噴..上次手工好差
回頂端 向下

尋人啟示
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Project-Fun 人生有個真正好朋友 :: Project FUN 公告區 :: Your first forum-
前往: