Project-Fun 人生有個真正好朋友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Project-Fun 人生有個真正好朋友

Project Fun -- Try to joint to have Fun ! Ex-Project-FIT

首頁搜尋Latest images會員註冊登入

星期一交車

向下 
+3
啊米
CGODHL
7 posters
發表人內容
CGODHL
member
CGODHL

文章總數 : 403
注冊日期 : 2007-06-11

星期一交車 Empty
發表主題: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周五 8月 31, 2007 5:57 pm

星期一就交車啦, 有D唔知點,
在05年買入到現在都覺得架車幾好只因為多咗個BB所以換車.
最開心就是多咗班好朋友.
現在還有
1. LED 房燈(MADE IN JAPAN, but for JAZZ only) org HKD500 now hkd 100.
2. 地毯 1 set (5pcs, not org) now hkd 50.
3. 日本Org 手枕org HKD 1250 now HKD 400. ... sold
4. Airwave頭HKD100
=============================================
如有興趣, 弟一個在今晚十二時回post 這先, 早唔算數.......Laughing

在 周一 9月 03, 2007 9:41 pm 作了第 2 次修改
回頂端 向下
Admin

文章總數 : 1163
注冊日期 : 2007-06-12

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周五 8月 31, 2007 6:08 pm

CGODHL 寫到:
現在還有
1. LED 房燈(MADE IN JAPAN, but for JAZZ only) org HKD500 now hkd 100.
2. 地毯 1 set (5pcs, not org) now hkd 50.
3. 日本Org 手枕org HKD 1250 now HKD 400.
=============================================
如有興趣, 弟一個在今晚十二時回post 這先, 早唔算數.......Laughing
你唔留番佢先?可能.......會有用 cheers
回頂端 向下
CGODHL
member
CGODHL

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周五 8月 31, 2007 6:34 pm

16 寫到:
CGODHL 寫到:
現在還有
3. 日本Org 手枕org HKD 1250 now HKD 400.

後房燈 most likely not the same.
回頂端 向下
Admin

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周五 8月 31, 2007 6:39 pm

CGODHL 寫到:
16 寫到:
CGODHL 寫到:
現在還有

後房燈 most likely not the same.
睇定d先啦 lol!
回頂端 向下
啊米
Admin

文章總數 : 43
注冊日期 : 2007-06-15

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周六 9月 01, 2007 5:53 am

大王出左部咩車?
回頂端 向下
CGODHL
member
CGODHL

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周六 9月 01, 2007 6:55 am

啊米 寫到:
大王出左部咩車?

HONDA .......................... noisyle Arrow
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

文章總數 : 688

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周六 9月 01, 2007 12:11 pm

星期一交車 4901f

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
回頂端 向下
http://projectfit.buygoo.net
大輝
member
大輝

文章總數 : 31

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周六 9月 01, 2007 1:09 pm

太好了~我又想換
回頂端 向下
CGODHL
member
CGODHL

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周六 9月 01, 2007 1:35 pm

華弟 寫到:
星期一交車 4901f

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

my 844 not 6527
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周日 9月 02, 2007 1:14 am

係米簡稱E神呀
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周日 9月 02, 2007 1:18 am

Elysion 係Honda 旗下的頂級MPV 車種, 以闊落豪華取勝, 體積雖有番咁上下, 但設計得修長而低矮, 絕無半點笨重感覺! 就好似一個肥佬同一個大隻佬相比, 兩個體重相同, 之但係你永遠唔會覺得大隻佬鈍, Elysion 設計的精妙之處就在於此。
回頂端 向下
anson
member
anson

文章總數 : 90
注冊日期 : 2007-06-14

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周日 9月 02, 2007 11:02 pm

華弟 寫到:
Elysion 係Honda 旗下的頂級MPV 車種, 以闊落豪華取勝, 體積雖有番咁上下, 但設計得修長而低矮, 絕無半點笨重感覺! 就好似一個肥佬同一個大隻佬相比, 兩個體重相同, 之但係你永遠唔會覺得大隻佬鈍, Elysion 設計的精妙之處就在於此。

你都好似想換咁bo Cool
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 12:47 am

小弟真係想換架棍仔架
不過冇錢 Laughing Laughing
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 12:50 am

請問小王有試車報告未

再吾係等我試啦
不過我想一個月wo bounce
回頂端 向下
CGODHL
member
CGODHL

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 1:02 am

華弟 寫到:
請問小王有試車報告未

再吾係等我試啦

handling ...good
power.......good
comfort.....good
Laughing Laughing
but I prefer to hv a driver n sit at the back
回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 10:42 am

Yes ! I would like to be your driver cheers
回頂端 向下
Admin

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 1:42 pm

CGODHL 寫到:
華弟 寫到:
請問小王有試車報告未

再吾係等我試啦

handling ...good
power.......good
comfort.....good
Laughing Laughing
but I prefer to hv a driver n sit at the back
相呀喂 drunken
回頂端 向下
CGODHL
member
CGODHL

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 4:37 pm

回頂端 向下
華弟
Admin
華弟

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周三 9月 05, 2007 6:05 pm

Very Happy Smile Shocked Laughing Razz Twisted Evil cheers

Yes 7
回頂端 向下
小聰仔
member

文章總數 : 42

星期一交車 Empty
發表主題: 回復: 星期一交車   星期一交車 I_icon_minitime周四 9月 06, 2007 6:48 pm

cheers
回頂端 向下

星期一交車
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Project-Fun 人生有個真正好朋友 :: Project FUN 公告區 :: Your first forum-
前往: